Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület, Lágymányosi lakótelep
#200801549
50 millió Ft
Alapterület 37 m2
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet 6. emelet

További paraméterek

  • Szintek száma: 8
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

XI. kerületben az Allee szomszédságába eladásra kínálunk hatodik emeleti garzon lakást

AZ INGATLANRÓL RÖVIDEN:
- napfényes
- nettó 37 nm
- utcai kilátás

- frekventált lokáció

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Buda XI. kerületének egyik közkedvelt részén, Kelenföldön található. A környék remek infrastruktúrával ellátott, mind közlekedés, mind szolgáltató egységek szempontjából kiváló a lakás elhelyezkedése.

A közelben a hétköznapi életben szükséges szolgáltatók mind megtalálhatóak, könnyű sétatávolságon belül élelmiszerbolt, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, több étterem és pub is megtalálható. Ezeken felül az ETELE Pláza, és az ALLE is percek alatt elérhető, így a környék nyújtotta lehetőségek tárháza megszámlálhatatlan.

A főváros tömegközlekedésébe is remekül becsatornázott a terület, hamar elérhetőek Buda és Pest főbb csomópontjai is. A Fehérvári út és Szerémi út közelségének köszönhetően több busz – köztük éjszakai buszokkal is – (213, 901, 973) és villamos (1, 17, 19, 41, 47, 48, 56) megállója sétatávolságon belül van, melyek segítségével gyorsan elérhetjük a belvárost.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI
A 6. emeleti lakás egy 1970-ben épített  társasházban található, mely biztos anyagi háttérrel rendelkezik, néhány évvel ezelőtt került felújításra tető, így igazán jó állapotúnak mondható a ház. A lakóközösség csendes, összetartó, illetve rendszerető emberekből áll. A közös terekkel is mindenki sajátjaként bánik, óvva azokat ez látszik az épületbe belépve is.
Mindezek mellett rendelkezik egy hatalmas közös használatú zöld kerttel.

 

LAKÁS JELLEMZŐI
A nyugatii tájolású lakás tulajdonilap szerint is 37 négyzetméter. A lakás világos, jó elosztású: 1 amerikai konyhás nappalival, egy fürdőszobával, egy kis tároló helyiséggel és egy előtérrel rendelkezik. A szobák ablakai egy parkra néznek. A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át 2016-ben: új padlóburkolat, új gépesített konyhabútor, egyedi tervezésű beépített szekrények, külső és belső nyílászárók, alumínium redőnyök, klíma került beépítésre. 

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG, PARKOLÁS: 
-A lakásban a szerkezeti felújítások megtörténtek, új nyílászárók kerültek beszerelésre, illetve az elektromos hálózat is korszerű.
- A hűtés/fűtésről korszerű klíma gondoskodik, de ezek mellett megmaradt a távfűtés fűtés rendszer is.
- Közösköltség: 14.000 Ft ( Háznak jelenleg 6.5m Ft megtakarítása van)

 

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Kapcsolat

Jakócs György

Ingatlan Tanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter